Voor 16:00 uur besteld, vandaag verzonden!

Bezorgen & Retourneren

Levertijden
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te laten leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 uur worden geplaatst, worden diezelfde dag nog verstuurd. 

Verzendkosten
De verzendkosten voor Nederland zijn € 3,95. Bij verzendingen, binnen Nederland, boven de € 45,00, is de verzending gratis. Wilt u uw zending binnen Nederland aangetekend laten verzenden, dan kunt u contact met ons opnemen.

Voor verzending binnen Europa hanteren wij de volgende tarieven:

  • verzending zonder Track&Trace code € 7,50. Dit betekent dat uw pakket niet wordt gevolgd en niet verzekerd is. Kosten van het pakket zullen bij zoek raken van het pakket niet worden vergoed. 
  • verzending met Track & Trace code € 9,99. Dit betekent dat uw pakket wel gevolgd kan worden en verzekerd is. Mocht uw pakket zoek raken, dan zal PostNL een onderzoek starten. Mocht het pakket door PostNL definitief vermist worden verklaard, dan zullen de kosten van de goederen (excl. verzendkosten) door Woeffie.com worden vergoed. 


Retourneren
Artikelen kunnen binnen 14 dagen na aankoopdatum worden geretourneerd, alleen als deze ongebruikt, onbeschadigd en voorzien zijn van alle aangehechte labels en verpakt in de originele verpakking. Bij de retourzending kunt u aangeven of u een andere maat/artikel wenst of een teruggave van het betaalde bedrag, exclusief de verzend- en retourkosten.  Indien u  een credit wenst te ontvangen, zal dit per omgaande, na ontvangst van de goederen gebeuren, met een maximum van zeven dagen.  Na schriftelijke melding van uw retourzending heeft u het recht om het product binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. De kosten voor retourneren komen voor rekening van de klant.

Sale artikelen en speelgoed kunnen niet worden geretourneerd, gecrediteerd of geruild.